DIBUIXANT ELS NOSTRES ORÍGENS

COSMOCAIXA

On va néixer la humanitat? Com vivien els homínids? Quines eines feien servir? Les respostes a totes aquestes preguntes les trobaràs a l'exposició "El bressol de la humanitat". Mirant els dibuixos que l'il·lustrador científic Mauricio Antón ha creat per a l'exposició, viatjaràs al passat, passejaràs entre els homínids i descobriràs amb quins animals convivien i quines eines utilitzaven, entre d'altres.
En aquesta activitat proposem treballar en equip per construir entre tots un mural ple de color amb dibuixos en què els animals, la vegetació, les eines i les situacions quotidianes dels nostres avantpassats seran els protagonistes.
Fotos


¿Dónde nació la humanidad? ¿Cómo vivían los homínidos? ¿Qué herramientas usaban? Las respuestas a todas estas preguntas las encontrarás en la exposición "La cuna de la humanidad". Mirando los dibujos que el ilustrador científico Mauricio Antón ha creado para la exposición, viajarás al pasado, te pasearás entre los homínidos y descubrirás con qué animales convivían y qué herramientas utilizaban, entre otros.
En esta actividad proponemos trabajar en equipo para construir entre todos un mural lleno de color con dibujos en los que los animales, la vegetación, las herramientas y las situaciones cotidianas de nuestros antepasados serán los protagonistas.