NANOINVENTUM

UNIVERSITAT DE BARCELONA

Nanoinventum és un projecte de co-creació científica, basat en disciplines STEM, per introduir la nanotecnologia a estudiants de primària. Nanoinventum ha estat desenvolupat per Jordi Díaz (Nanodivulga UB) i Miquel Baidal (Connecta Ciència).
La primera edició del projecte es va desenvolupar a la primavera del 2017 en el marc del Festival 10alamenos9 a Cosmocaixa. En total, es van crear 36 propostes, les quals s’han anat publicant periòdicament a les xarxes socials i a l’espai web de Nanoinventum.
Nanoinventum es un proyecto de cocreación científico, basado en disciplinas STEM para introducir la nanotecnología y está destinado a estudiantes de primaria. Nanoinventum ha sido desarrollado por Jordi Díaz (Nanodivulga UB) y Miquel Baidal (Connecta Ciència).
La primera edición del proyecto se desarrolló en primavera de 2017 en el marco del Festival 10alamenos9. En total, se crearon 36 propuestas, las cuales se han ido publicando periódicamente en las redes sociales y en el espacio web de Nanoinventum.