PETITS GEGANTS

FÀBRICA DEL SOL

Tecnologia, art, verd urbà i ciència es combinen en aquest cicle de tallers de co-creació sobre el creixement espontani de la vegetació de la ciutat. Aquest cicle d'activitats ha estat creat en col·laboració amb la Fàbrica del Sol i els Ateneus de Fabricació de Barcelona.
Tallers de construcció de tòtems amb papereres reutilitzades, la seva decoració, i la seva posada en escena en diferents espais de la ciutat on s’ha deixat créixer la vegetació. El cicle s'emmarca dins del projecte europeu "Let it grow".
Fotos

Tecnología, arte, verde urbano y ciencia se combinan en este ciclo de talleres de co-creación sobre el crecimiento espontáneo de la vegetación de la ciudad. Este ciclo de actividades se creó en colaboración con la Fàbrica del Sol y los Ateneus de Fabricació de Barcelona.
Talleres de construcción de tótems con papeleras reutilizadas, su decoración, y su puesta en escena en diferentes espacios de la ciudad donde se ha dejado crecer la vegetación. El ciclo se enmarca dentro del proyecto europeo "Let it grow".
Fotos