DESPRÉS DE LA FI DEL MÓN

En el marc de l'exposició Després de la fi del món, organitzada pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), hem realitzat dues activitats per conscienciar sobre l'impacte del canvi climàtic al nostre dia a dia.

Vam organitzar, en col·laboració amb l'artista visual Marc Sellarès, un taller per adults centrat en el seu projecte "El Bosc de les Creus". Els participants agrupats en equips van imaginar com seria el futur del bosc i van crear una obra de landart a partir de l'obra existent al bosc. Els resultats del taller van ser exposats en una mostra fotogràfica al centre cívic Vil·la Urània.

Durant la festa de cloenda de l'exposició vam organitzar un taller familiar on els participants van imaginar la Barcelona del futur. Utilitzant la tècnica del collage i el dibuix es van crear escenaris que representaven la ciutat en un futur proper i amb els resultats es va crear un mural col·lectiu.

FotosEn el marco de la exposición Después del fin del mundo, organizada por el Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB), Connecta Ciencia ha realizado dos actividades parar concienciar sobre el impacto del cambio climático en nuestro día a día.

Organizamos, en colaboración con la artista visual Marc Sellarès, un taller para adultos centrado en su proyecto "El Bosque de las Cruces". Los participantes agrupados por equipos imaginaron cómo sería el futuro del bosque y crearon una obra de landart a partir de la obra existente en el bosque. Los resultados del taller fueron expuestos en una muestra fotográfica en el centro cívico Villa Urània.

Durante la fiesta de conclusión de la exposición organizamos un taller familiar donde los participantes imaginábamos la Barcelona del futuro. Utilizando la técnica del collage y el dibujo se crearon escenarios que representaban la ciudad en un futuro próximo y con los resultados se creó un mural colectivo.

Fotos